Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur mår jag nu, igentligen, doktorn?






Jag kan bränna biblar
sagoböcker som fattar eld i mina händer
och frälsning har ändå aldrig
varit vad jag hoppats på

eller ens längtat efter

det brinner

i mina händer
bränt kött och
ruttet samvete

skalas ur ett sövt medvetande
om natten

när kylan kuvat elden

...som du kuvade mig




Fri vers av _Asynja_
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-13 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Asynja_
_Asynja_