Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gillar dig inte helt enkelt



Nej

jag tycker inte om dig

inte alls

du tar lixom över rummet

när du kommer


stövlar in


suger åt dig mina andetag

och

mina ord

betyder inte längre

någonting

kylan

som omger dig

verkar värma

en del människor

omkring

som surrar som flugor

runt dina

välformade läppar

välformulerade tankar

som sprutar ut ur din

mun

i tid och otid


nej

jag tycker inte om

uppnäsan

och snipmunnen

och kinden

som alltid vänds

mot mig

för att slippa hälsa

som om jag vore

värd

ingenting i världen


du stövlar in

med dina glansiga

svindyra stövlar

som du köpt

på REA

i New york

tror att du vinner

poäng

på att vara

störst bäst

vackrast

på att vara

fräck i mun

och flina mot

alla upptagna pojkar

som tittar på dig

under lugg



Nej

jag tycker inte om dig

det är bara

enkelt



ingenting mer

ingenting mindre

över eller

under





du kan gå







men lämna stövlarna



för



DOM


gillade jag






Fri vers av Havanna
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-14 11:54



Bookmark and Share


    eva m h
Vissa människor är bara dryga!
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna