Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla

att vara rädd det är så olika för dig och mig
det du är rädd för är kanske inte jag
men båda vet vi ändå vad rädsla är

förut var jag kanske rädd för att leva men
mest för att jag inte fick vara den jag var

alltid spela olika roller, ett spel utan slut
en charad för att överleva

att vara rädd säger oss alla något

förr var jag alltid rädd för livet
idag är jag rädd att man tar mig förgivet

hur många roller spelade inte jag per dag,
ja kanske ett hundratal, bara för att innerst
inne ännu vara jag, mig själv.




Fri vers av Hugos matte
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-14 15:05



Bookmark and Share


  Svartsilver
Jag däremot har nog tusen olika sidor, även om jag alltid är mig själv*nästan*
så kanske jag e lite schizofren eller nåt;-)
Men jag tyckte mkt om det du skrev om rädsla.
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Hugos matte
Hugos matte