Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallsvettig




Och hon sa:



Mamma

jag lovar att alltid älska dig

mest av alla

högakta dig

respektera allt du säger

vartenda ord

tacksamt alltid visa tacksamhet

för livet du gav mig

i smärta från helvetet


jag lovar

att aldrig ljuga för dina ögon

aldrig låta vita lögner

springa över mina läppar

aldrig låta pojkar

vara det som bestämmer mina

livsval

och mjukar upp min

bitchiga sida

jag vet du sagt

jag behöver kunna vara bitchig


mamma

jag lovar

att hitta vägarna

som du pekat ut

och alltid följa dem

till de tar slut

lovar

att sikta högt

och klättra ända upp

dit du aldrig

nådde

att kämpa

ta i

jobba hårt som fan



Mamma

jag lovar

att alltid älska dig

att alltid göra som du säger

alltid

för alltid







sen






vaknade jag








Fri vers av Havanna
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-14 18:16



Bookmark and Share


  Blåbäret
*skrattar* kändes som en dröm när jag läste faktiskt...
2008-10-15

    Madeleine Ågren (Maduska)
*s* Underbart slut!
2008-10-14

  © anakreon VIP
:o)
Carl-Erik
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna