Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåren

Dåren den är jag, bara för att jag är svag
Ta dig kragen, säger de som inte förstår, kanske hittar jag den en dag
Dåren den är jag, för jag hoppas och tror att allt ska vända om ett tag

Dåren sitter i sitt rum, väntar på att det ska ske
Att någon ska se, det som inte får ses

Dåren det är jag, jag sitter här varje dag
Tar ett andetag och ett till, väntar på nått bra ska komma utav det
Kanske en liten hemlighet

Lättast vore att glömma, att gömma det mörka och farliga i mitt minne
Att aldrig tänka på det, vid denna sena timma

Men dåren är dum, fattar inte ett hum.

De kloka säger, att tiden läker alla såren
Men inte för den här dåren.




Fri vers av Hugos matte
Läst 214 gånger
Publicerad 2008-10-14 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugos matte
Hugos matte