Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åsikter

Alla tårar har försvunnit.
Förklarat krig emot mig själv,
Men... har aldrig vunnit.

Letat efter vägar,olika sätt.
Men har aldrig kastat tärningarna rätt.

Den Tunga stenen i magen gör mig mätt.

Så Jag orkar Konfrontera omvärlden med stenar.

Revolution!

Äh!, jag är full säger saker jag inte menar.





Fri vers av "Dempa"
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-15 17:12



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det kan vara en av det svårare fredsöverläggningar man har med sig själv
2008-10-17

  Eaglemountains VIP
Kriga inte mot DIG själv, kriga med DIg själv så vinner Du mer än DU tror....Då hittar DU vägarna, Då hittar Du, det DU letar efter,
Bara Du undviker kriget och självkritiken!
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"