Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskar dig syrran

Hon är min syster

hon är mitt blod
I mig finns lite av dig



Min pappas klokhet

Min mammas livsglädje

Alla som jag älskar finns i mig…










…..Älskar er så som jag älskar livet




Fri vers av REYES
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-15 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES