Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till mina förövare


Just du

Tänk dig att just du förstörde mitt liv,
kan du ens förstå det ?

Tänk dig att just du sargade min själ,
vet du hur det känns ?

Tänk dig att just du fick mig att äcklas över min kropp,
vilka spår sätter det tror du ?

Tänk dig att du gjorde så att jag nästan dog,
skulle du kunna leva med ett liv på ditt samvete ?

Jag kan tänka mig att svaren på mina fyra frågor
inte blir något som jag vill veta
så därför kommer du aldrig att få se dem

Tänk dig att än idag
kan jag känna dina äckliga fingrar på min kropp,
vetskapen om det skulle väl glädja dig ?

Tänk dig att än idag
drömmer jag mardrömmar om dig,
vetskapen om det skulle väl göra dig lycklig ?

Tänk dig att än idag
ryser jag så fort jag ser din bil,
vetskapen om det skulle du tycka är bra ?

Om du bara visste allt detta
så skulle du nog bli glad
kanske till och med känna
att du för en gångs skulle i ditt liv
lyckats med något.




Fri vers av Hugos matte
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-16 08:27



Bookmark and Share


  Rude Billy
Tungt.. väldigt tungt.
Bra och känslofyllt!
2008-10-16

  Tomas Alexander
Väldigt klar, jag känner med dig kan jag inte säga då jag inte kan veta vad du känner men jag känner för dig. Om du förstår
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Hugos matte
Hugos matte