Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din bok





Jag är som en öppen bok

vidöppen för dig

en saga

för bra för att vara sann

men

läs mig inte


känn mig


smek mina sidor varma

ta in hela min existens

se mig från pärm till pärm

om och om igen

tills mina

blad är

gamla och slitna

trötta och gråa



ska jag alltid

lugna dig

i stressade stunder

glädja dig

i sorgens timma

höja dig

i djupa avgrunder

sänka dig

när andetagen andas för snabbt



ja

jag är som en öppen bok

alltid vidöppen för dig

en saga

för bra för att vara sann

men

läs mig inte




känn mig




Fri vers av Havanna
Läst 217 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-10-16 15:07



Bookmark and Share


    eva m h
Fantastisk dikt!
2008-10-17

  drakbruden VIP
Underbar text med många bottnar som får mig att förstå varför jag älskar slitna pärmar ;-)
2008-10-16

  berxper
Vilken underbar dikt!
Gud, så bra...väldigt varmt.
"känn mig"
Det speglar den närheten som du skriver med.
Applåd!
2008-10-16

  Mygg
Ja men det här är ju helt otroligt bra!!!!!!
En öm vädjan och ett lika kärleksfullt löfte.
"Känn mig" Wow!!!
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna