Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utför stupet

vi slängde oss i lövhögen

rullade runt

tillsammans.

du slängde en blick

mot mig

tack.

jag slängde mig utför ett stup

jag var ute och cyklade

på djupt vatten

jag var din.

du var någon annans.

jag slänger mig utför ett stup




Fri vers av laracroft
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-16 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

laracroft
laracroft