Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min landningsbana


Högt uppifrån

svävande

glidande


skatar på molntussar


riktar nosen

ner

mot din famn


ställer in radarn

punktmarkerar

ditt bröst

i mitt sikte


djupa andetag

innan

jag kastar mig

neråt

dyker den djupa

dykningen


faller handlöst


skakande

roterande

vibrerande


utan kontroll


men



med siktet inställt

på dig


hjärtat inställt

med din

sifferkod




nosen

rätar upp

vingarna

fattar tag

blicken

vet vart den ska


rakt

och

stadigt

mot dig




min landningsbana




Fri vers av Havanna
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-17 11:08



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
Fint! Väl valda ord! och lagom lång! (Tycker texterna här ofta känns för långa eller för korta...)

*Handklapp*
2008-10-17

    ej medlem längre
Jättefin!
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna