Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kan lite till ju

När glaset översvämmar men lyckas torkar upp översbemen genom min torra hy
- jag vett jag att jag kan lite till

När dimman försöker sig på och går in genom min tunna dörr som förut hade lås och bom
Men jag lyckas banka skiten ur den
-jag vet att jag kan lite till

när det är kallt om natten och jag hittar inga nya drömmar att bädda om mig med
Men jag lyckas göra en brasa av dom onda tankar
-vett jag vet att jag kan lite till

När jag gråter genom tankar och min mun blir täppt
Lyckas jag prata med mina ögon och få saker framförda som ingen skulle få höra eller se
-jag vet att jag kan lite till

Allt är as jobbig men jag vill inte gå ännu
Jag vill vara i den här pjäsen för jag fått smaken för livet söta nu
Jag sockrar mitt kaffe med livets sötma numera
Även min salta hy
När det ropas efter mig i tristessens högtalare
men Jag gömmer mig i min egen siluett…

….Så vett jag att jag kan lite till




Fri vers av REYES
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-17 13:32



Bookmark and Share


  anita VIP
Mycket bra skriven dikt.
2008-10-17

  Mr Lindemann VIP
Ja, jag måste säga att jag tror på dig
Hang in there!
2008-10-17

  Blåbäret
vilken inneboende styrka i dessa rader...tro på den egna förmågan och viljan..."Jag vill vara i den här pjäsen för jag fåt smaken för livet söta nu"...läckra rader som smakar gott...applåd
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES