Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hittar mig själv

Jag hittar mig själv någonstans på jordklotet

Eller kanske det inte är någon jord alls

Allt ser ut så som det gjorde innan jag skulle gå i alla fall

Fryser utan någon värme mot min hud

Kan inte andas av den här luften längre
den kväver mig från morgon till kväll

Galenskap forsar ur mina porer
När jag behandlar min själ

Att jag är hel men ändå bruten gör det så svårt att övertala mig själv

Besten är redan lös!
Den har fått redan vitring av mig
Så den kommer att hitta mig vart jag än gömmer mig
Då mitt blod är hans största önskan
Det vill bara se mig fega ur

Men jag har levt för lite för att gå mitt i filmen

Jag harförsökt mycket
Men nu gör jag det för att inte ge döden
Någonting!

Misären våldtar mig ofta och ständigt
Och jag gillar inte det

Om man kunde vara homosexuell för att gilla det
Men det gör så ont som inget annat jag känt
Min skrotum är sårad och smärtan övergår till resten av mig själv

Vill inte sova när jag vet
Alla som jag älskar, drömmar, planeringar och många fler
Skulle försvinna för alltid och inte minst mig själv…




Fri vers av REYES
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-17 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES