Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skade glädje min enda glädje

Skadeglädje är den enda glädje jag lyckas känna nu.

Bara tänker på att andra har det värre än mig får mig att känna en aning bra

Och det är inte rättvist, jag skäms för att jag känner så

Det är det enda glädje som jag kan uppleva just nu.

ljuset har förvandlats till mörkret
och som ett blint föremål får jag ta mig fram i det svarta mörkret

Jag är rädd, för första gång i mitt liv, är jag riktigt rädd

Hur ska dagen se ut imorgon? hur ska jag se ut då?
Kommer jag att vara synlig något mera ?
Eller håller jag på att förvandlats till ett spöke, som ingen lägger märkte till?









Fri vers av REYES
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-18 11:57



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, när man är inne i det mörker som du beskriver så kan verkligheten te sig outhärdlig. jag har också varit där . Skrev en dikt om det

Då nattens kval själen när
och den inre oron i dig tär

Mörkret sätter sig över dig som en hinna
och du från livet vill försvinna

När du tror du vilse är och inget
hopp dig längre bär

Trampa då ej upp dunkla stigar
utan sätt dig ned i dunklet för att vila

När själens kval så stillnat har
och inga inre sår dig längre når

Då finns det i ditt inre ett rike
som dig inte längre sviker
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES