Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu kan jag glömma det

Allt jag hade planerat under min uppväxt kan jag glömma nu

Livet hade planerat ett annat öde för mig

Domen blev fastställd den mörka natt
Och det var absolut inget jag kunde säga emot

Drömmen om att håla på med blev bara snodd från mitt jag
För jag är inte jag nu, jag är det…




(det ska stå från mitt jag
det är det som e mening...)




Fri vers av REYES
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-19 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES