Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugna ner dig, det klarnar nog upp snart... I morgon kan vi segla på depressionens cementvåg igen...


Det är borta nu

allting du någonsin trott var bra

alla dessa tankar och drömmar

dessa vandrande, vanskapta känslor

du är någonting, någon... en... människa...

utomsinnet styr... inåtsinnet släpas med

sammanpressad mot asfalten

nertryckt i vägen dit... vägen dit... vägen... dit...

du kliver på mig... kliv på mig... snälla...

låt mig få slicka rent dina blodiga fotspår

allt saktar ner när målet syns

smärtan skriker i ultrarapid

blickarna gräver små hål i verkligheten

tittar ut och ser

... ingenting

Det är borta nu...

inte ens misstron finns kvar... inte ens rädslan...

...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-20 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen