Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egentligen har denna dikt inga ord men...


...

vänta...

...

... vänta lite... lite...

snart så...

...

lite till...

...

Nu!

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-20 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen