Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Turned from each other

Jag såg dig för länge sen
Du är alltid ute och leker
Men jag bara gick
Jag trodde att tiden skulle få mig att må bra
Jag har varit så rädd att se dig i ögonen
Så rädd att se ditt hat
Och de känslorna jag lämnade dig med




Fri vers av widmark
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-21 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

widmark
widmark