Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brådskande E-mail till gud.

Är jag menad för inget eller kanske för stordåd?
Måste jag kämpa eller hoppas, får jag hjälp av ers nåd?
Den gudomliga planen jag kräver få veta. I fullkomligt blindo jag annars får leta.
Ska jag bygga ett hus eller så mig en skog?
Hör jag hemma på sjukhus eller bakom en plog?
Har nu väntat för länge vid samma plats, ge mig nu styrkan så jag kan ta sats!

Med vänlig hälsning/Du vet vem




Fri vers av Lizzarde
Läst 350 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-21 05:39



Bookmark and Share


  Lizzarde
Sant, som tur är har det ordnat sig..
2014-08-21

  Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Svårt att leta när man står på samma plats ;)
2014-08-21

    ej medlem längre
gillar tanken som drivs i texten :) ps.et tyckte jag kunde ha besparats i och med titeln (kanske inte?!).
2009-02-10

  Larz Gustafsson VIP
Gud har skapat dig och har en plan för ditt liv.
För att komma in i den måste du ha gemenskap med Honom. För att få gemenskap med Honom måste du bli född på nytt, d v s ta emot Jesus i ditt hjärta, vända om.
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde