Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skit i vädret,här inne är fint



Morgonsolen skyms

av det mörka.väldiga





sol i mitt hjärta




Bunden vers (Haiku) av Havanna
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-21 09:38



Bookmark and Share


  Njord
Positiv känsla i en bra haiku
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna