Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inatt höll jag i tömmarna


Vingarna flög inatt

stjärnorna sprakade

Hovarna galloperade inatt

lungorna fylldes med havsluft

Håret flöt på ytan inatt

nackhåren reste sig

Fötterna äventyrsvandrade inatt

månen visade vägen

mot klipporna

där vattnet alltid slår emot

gungar

och guppar

gungar

och guppar



håret flöt på ytan




ögonen reste den långa resan

mot berget

att bestiga i natten



vingarna flög inatt

stjärnorna sprakade

hovarna gallopperade

och jag satt

vid livets tömmar

i det smekande

lekande

underbara paradis

vi lärt oss kalla


drömmar











Fri vers av Havanna
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-30 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna