Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan väl hända att det är mer tummat på nånting av allting.....

 

Jag ändrar aldrig dom nedskrivna orden
bara på mina känslor, efter hand
och i själens soprum
sorteras allt efter bästa förmåga

Jag river inte sönder bokmärkta sidor
bara de räfflade kanterna
och av dom små pappersbitarna
klistrar jag nya ark, även om inte alla blir i afem

Mina sår river jag inte upp
de bara underhålls
och när ärren börjar klia mitt minne
försvarar jag dom

Min kärlek förändras aldrig
bara alla tillkommna objekt
men i min märkta samling
kan det väl hända att 
jag tummat mer på det
som jag aldrig fick




Fri vers av Rosen VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-21 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP