Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjäril du

Fjäril som flyger
tar min andning
förvandlar den från koldioxid till rent luft
Men jag kan inte inhalera det
Det är omöjligt att andas när du får mig att glömma det
Så bara låt mig tystas ner av din silentium
Prata med mig med mer än ord
Så att vi kan samtala


I mörkret som skapar oss…..




Fri vers av REYES
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-21 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES