Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Letar efter drömmen där du inte hugger med skeden mot mitt hjärta




du spiller ditt liv på min kudde
doften håller i sig några dagar

och ute andas löven blod
som om dom vet




kastar tårar på din skjorta för att du inte ser

jag klär mig i svart





behöver en förändring och river ner min kalender
från tjugohundratre

vill vara förra året
men vill inte tillbaks








tror du river i mina nerver nu
för
jag vågar inte känna något längre




Fri vers av noper
Läst 429 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-21 22:13



Bookmark and Share


  Fångaetthjärta
Personligt. Konstigt. Klockrent. Intressant.
Tack :)
2009-08-05

  korrigerad
herregud. detta är så fruktansvärt bra.

de två första raderna, där har du mig.
2009-01-06

  Frederick
den mest känslosamma text av dig, grymt bra. & jag ser redan nu hur ditt skrivande utvecklas till det bättre, galet bra!
fortsätt skriva man!
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

noper