Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nä, jag har ingenting emot getter men...


Jag vill hata världen just nu
varenda liten människa
varenda liten uttjatad tanke
alla maskar och gråsuggor
skalbaggar och spindlar
jävla människor och satans gräs
det finns ingenting meningsfullt här
jag vill hata er alla

men jag kan inte
jag förmår inte känslan som behövs
"file not found" dyker upp i ögonvrån

vad är jag...?
Någon irriterande jäkla robot?

Vart tog den där "fria viljan", jag hört så mycket om, vägen...?

den sitter fastspikad på en get i azerbadjan...
... eller vad det nu heter att det stavas till

Tycker lite synd om geten...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 121 gånger
Publicerad 2008-10-21 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen