Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är typ soyafläckar i taket

Det är typ soyafläckar i taket
och det är konstigt
Det är whisky i mitt plastglas
och mitt huvud är konstigt
Det är en tjej som målar grejer
på en duk på köksbordet
konstiga grejer
som vill liksom ut och bli tredimensionella
\"Identitet\" säger hon,
\"det är det jag målar\"
\"Vad skriver du?\" frågar hon sedan
jag svarar \"uppfuckat\"
sedan funderar jag över min identitet,
soyafläckarna
och att ta en cig.




Fri vers av Mattias Karlsson
Läst 1229 gånger
Publicerad 2005-08-07 00:35



Bookmark and Share


  Nettan
Som flytande guld...med suggestiva bilder. Undrar vad som rör sig i ditt huvud ibland ;)
2007-01-14

  Isla Estrecho
Surrealistisk??
2005-08-12

    ej medlem längre
Spännande surrelalistisk text!
2005-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal