Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dolda läroplanen

Det finns ett namn på det jag alltid anat existerade. Ett paraply under vilket alla outtalade krav och förväntningar står och huttrar i tankeregnet. Det gäller att inte ställa för mycket frågor - även när man uppmanas göra det.

Det gäller att inte vara besvärlig...




Övriga genrer av Attimi
Läst 368 gånger
Publicerad 2008-10-23 12:03



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Hehe, jo. Det är rätt lustigt. Det finns sammanhang där sökandet efter frågor endast är för syns skull. Och så finns det tillfällen där frågorna inte får ha svar. Och det där säger så mycket om människan bakom. Som att hitta en urdrucken vodkaflaska i skrivbordslådan. :-)
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi