Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man behöver inte ligga med dem för det



Det är så saligt

så väldigt ofantligt


alldeles ofattligt


hur kvnnor klagar över mäns svek

men aldrig talar om


kvinna sviker kvinna


för man behöver verkligen inte

alldeles nödvändigt inte



ligga med någon


för att det ska göra ont


som ett skott mitt i pallet

eller en lagom trubbig hattnål mellan revbenen



När de utan förklaring


vänder sig bort




Fri vers av Plumflower
Läst 690 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-24 00:43



Bookmark and Share


  Agnes
mmm... det här gillar jag. Det är en kittlande vandring fram till målet, och slutet en skön punktering och total sanning.
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower