Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GILTIG - HET - liknar kyla

 

hett giltigt lik

då är vi kalla

likgiltighet




Fri vers av KristinaE
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-24 14:42



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Kalla fakta så att säga det gäller att vara giltig och behörig. :Citerar min vän ante "Nysis" Nyström. "kan man kalla kalla fast det borde heta heta"
2008-10-24

    Erika H
Den här kräver tankar och just nu känner jag mig lite suddig *ler*.

Du snurrar på orden och skapar nytt blandat med det bekanta.

Får återkomma till denna om den sätter sig.
2008-10-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja det kan vi
alla kalla iskyla!
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE