Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
foto: kikkie


TORN

 

mitt i

tankarna strävar mot höjder

omsluts  




Fri vers av KristinaE
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-24 15:00



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Dina ord målar bilder...sakta stiger de fram...
2008-10-27

    Erika H
Det här gillar jag.
Läser dina ord, blundar och försöker se det du skriver. Det går. tankarna som rör sig uppåt. Blandar sig med luft och moln. Omsluts av alltet.
Mitt i.

Underbart diktat. Ger mig en frihetskänsla. Ger mig rymd.
2008-10-24

  Maria T
Dikt och bild är som sammanvävda.
Fint
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE