Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjunde förutsägelsen

Urkraften.
Den stora. Den förlåtande och definitiva.
Här i tomrummet roterar den, i kosmiskt ljus,
från den ena sidan till den andra,
samlandes alla själar som någonsin fötts och dött.
Det eviga hjulet i kosmos.
Drömmarnas horisont,
mikrokosmos till makrokosmos,
eld, jord, vind, vatten och etern.
Alla är samlade här.
Allt är inget och inget är allt.
Intighet är alltinghet.




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-24 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson