Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst rusk..

Regn regn och åter regn

Blåser gör det med

Krypa under filten i soffan

Ensam sägs vara stark

Är stark men vill inte vara ensam längre




Övriga genrer av *Yezze*
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-26 13:57



Bookmark and Share


  Svartsilver
vackert skrivet om hur livets vardag kan kännas!
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

*Yezze*
*Yezze*