Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara höst

Sol ute, sol inne

Sol i hjärta, sol i sinne

Känner att livet sprudlar,


Finns många möjligheter

Att få mitt liv dit jag vill,

Musik stömmar ur högtalarna

Har svårt för att sitta still

Spritter i hela kroppen.


Underbara höst




Övriga genrer av *Yezze*
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-27 09:25



Bookmark and Share


  Svartsilver
Jag känner igen allt du beskriver så bra!
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

*Yezze*
*Yezze*