Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan


Vi är

havet

vågorna

och vindarna

längtan skriker våra namn
genom vattnet som sköljer
upp mot land



vi är

himlen

löven som faller

och de nakna träden som står kvar

ensamma gapar våra hjärtan
tomma ord som aldrig når fram



vi är

lupinerna i diket

gullregnet i skyn

och vallmon på ängen

vinden viskar våra hemligheter
som vi aldrig yttrat för varann
förrän nu

vågorna flämtar våran ömhet
som vi aldrig kan andas själva
förrän nu

havet sväljer våra stoltheter
som våra läppar aldrig kunnat
smaka på
förrän nu





vi är

havet

vågorna

och vindarna


längtan skriker våra namn
genom vattnet som sköljer
upp mot land






Fri vers av Havanna
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-27 11:32



Bookmark and Share


  * Ammi *
mycket vackert!
läser den flera ggr och bokmärker!
2008-10-27

  Domino
Underbart! fantastiskt!
Du borde verkligen skicka in den till någon/några som kan publicera den på riktigt=)
Kram/Domino
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna