Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En evighet till sömns

Sover du gott om natten ?
När du tänker på din förlorade kärlek......................

Gråter du ?
Eller vart allt bara en tragedi som skulle spelas ut............................

Känns natten tom ?
Eller har du någon som känns bättre för tillfällighetens skull.....................

Saker som ej får mig att gråta
Är saker som jag nu kan förlåta

Med mina känslor för dig kommer du ej glömmas bort
Fast än vårat kapitel var slut efter så kort

Du, rädd för min skinande rustning och kärleksfulla häst
Och jag för din svartkonst att avväpna mig med kärlekens test

Jag hade låtit dig omfamna mitt hjärta, min själ o kropp
Om du nu inte hade druckit ur giftets snabbverkande kopp

En dröm som du vart en saga för bra för att vara sann
Där två hjärtan som för varandra brinner ,
kvävs fort med sand som långsamt med tiden försvinner









Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-28 03:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi