Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förväntans full

När jag vaknade idag visste

Jag inte vad

Åkte ner på stan

Med mina små troll

Fika med en bekant


Åkte hem och spela med barnen

Kolla min sida

Blev otroligt glad


Pirrar i hela kroppen

Nu vet jag vad jag vill

Du vackra, du sensuella

Vad vill du...




Övriga genrer av *Yezze*
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-28 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*Yezze*
*Yezze*