Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I vad som känns som en annan tid för många år sen, gick jag igenom en livkris som kom att föra mig in i psykvården.Idag har tiden skapat tillräckligt mycket distans, det här är från den tiden...Piva står för den oinvigde för: Psykiatrisk intensivvårdsavde


Viva PIVA

Viva PIVA-
hit kommer alla vi som inte orkar just nu
Viva PIVA-
hundra hjärtan som hotas att slitas itu
Viva PIVA-
Vi kommer med taxi, polis, ambulans och privata bilar
Viva PIVA-
vi kommer gråtande, svärande och skrikande efter silar

Här får den orolige en tablett att sova på
den deprimerade en säng att sova i
Här kan vi utan vassa saker och skärp et
se ännu en mardrömsnatt dra förbi

Förintade och avklädda i vår bottenlösa sorg
tar medicinerna oss rakt in i dimman
In i ett vaakum där ingenting längre existerar
bortom den sista minuten och timman

Viva PIVA-
hit kommer alla vi som inte orkar just nu
Viva PIVA -
hundra hjärtan som hotas att slitas itu
Viva PIVA....





Fri vers av operation mindcrime
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-29 06:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

operation mindcrime