Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En höst morgon

Sitter och tittar ut

På denna härliga morgon,

Frost i gräset

Solens första strålar som

dansar i det kalla gräset.

Funderar på vad denna dagen har att ge,

En son som fyller år,

Paket och balonger.

Kommer att bli en bra dag,

Tyckte hösten var trist förr,

Men man växer och lär sig

Uppskatta de små sakerna.



Dags för en promenad i det kalla gräset.





Övriga genrer av *Yezze*
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-29 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*Yezze*
*Yezze*