Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var alltid den bättre hälften av mig

Det har sagts mig att det är bättre att ha älskat och sedan förlorat
än att aldrig ha älskat alls
Men sätter jag mig ner och räknar på kostnaden för alla förluster
finns där ingen vinst kvar

Alla som känner oss båda
vet att du alltid varit den bättre hälften av mig
det var din styrka och tro
som bar oss genom mörkret som hemsökte oss
Där jag tvekade och gav opp
fanns du alltid vid min sida för att knuffa mig vidare
Gud vet vad du fick ut av mig
men du måste sett något vi andra aldrig sett i mig
Nu när du till sist gått
vill jag att du ska veta att jag önskar dig allting
Ja allt gott du kan nå
ber jag himmelen att skänka dig dit du går nu

Det har sagts mig att det är bättre att ha älskat och sedan förlorat
än att aldrig ha älskat alls
men sätter jag mig ner och räknar på kostnaden för alla förluster
finns där ingen vinst kvar

Bara ytterliggare en kalhygge i mitt hjärta..




Fri vers av operation mindcrime
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-30 10:07



Bookmark and Share


  Thurizas
jag gillar upprepningen. och jag tror diktjaget att det inte finns en vinst kvar trots att man har älskat.
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

operation mindcrime