Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske var väntat...

Då vart de saken ur världen,

Nu behöver man inte fundera mer,

Känns lite trist,

Att du inte vågade ta steget,

Du vackra, sensuella...

Men men, är väl bara att ta nya tag,

Klart jag kan, jag e ju så stark,

Så klok, fin på alla sätt,




Övriga genrer av *Yezze*
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-31 05:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*Yezze*
*Yezze*