Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
höst, höst, höst


Drömmen är död, iallafall för ett tag

Högt uppå berget stod han,
och hans hjärta i evighet brann,
och drömmen för evigt försvann.

Molnen lekte med hans filosofi,
som vid tidens slut var att bli,
upphöjd, förlåten eller fri.

Då solen gick ned över bergen,
hade han den eviga känslan i märgen,
"Nu är mörkret här igen..."




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-31 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson