Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten tanke...



Gå aldrig och bli kär,
det är bara till besvär.
Först får man krama
så att armarna blir lama,
sen får man gråta
så kinderna blir våta.




Fri vers av *Yezze*
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-31 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*Yezze*
*Yezze*