Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en nagel gick sönder igår

 

den bara sprack, splittrades
lämnade mig frågande, bekymrad, fundersam

när inte ens
död vävnad lyckas hålla ihop

 

hur kan då levande göra det...




Övriga genrer av Nattviol
Läst 308 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-10-31 18:07



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Oj...vad tänkvärt.Ja allt är nog bräckligt på sitt vis/B
2008-11-04

  Lena Renman
Det stora i det lilla!
Lena
2008-11-01

  J A Nicander
En reflexion om pendlingen från det triviala till det existentiella på ett väldigt snyggt sätt.
2008-10-31

  Lilla My* VIP
Ja, det var en stor fråga så här på fredagskvällningen som bör nagelfaras mer än en gång...innan det spricker!:)
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol