Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
just let go. Jag håller huvudet högt och försöker glömma av hur gärna jag vill se ner i marken.


Nålar. Höghusbarn.

Jag bär inte min egen fana
och mitt namn är ett påhitt
av en person utan ett sant ansikte
som bara talar för sakens skull

Det var aldrig vett i huset
Ingen hörde på om
det fanns något av vikt att säga

man vågade inte ta nålarna och sticka in i dom bubblan
explosionsrisken var för stor

jag begrep det aldrig, vi hade ju brandlarm
överallt

(slutsats)
jag bär inte mitt eget barn,
och jag namnger henne inte heller
Det är redan gjort
av en man som satte standarden
för vårt leverne

Mamma, jag bär inte min egen saknad, min egen längtan
eller sorg

Jag bär hela höghusets




Fri vers av Матрёшa
Läst 565 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-31 20:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du är för intelligent för denna värld.
2009-01-19

    seriöst störd
wow.

Kan man säga så utan att låta helt körd? för din text är bara wow för mig. WOW.
2008-11-22

  Michaela Dutius
Berörande och mycket nära kommer orden i din fina dikt
2008-11-02

  Michaela Dutius
Berörande och mycket nära kommer orden i din fina dikt
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Матрёшa
Матрёшa