Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villkorslöst bara mig



Viljan vill
villrådigt
och
villkorslöst
villkorligt
älska mig

men
villfarelse

va fan

vild
vilsen och
hett
villebråd

villkor:

vila
vilseleda

sen

vilja
älska
villrådigt
villkorslöst
villkorligt bara mig

Jag:

villig




Fri vers av Havanna
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-31 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna