Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nionde förutsägelsen

Då allt blir ett åter,
och världen faller samman,
och urmän från jorden stiger,
och döden försvinner,
finner de rättlärda sitt paradis,
och de dödlösa sin undergång.
Själarna binds samman
till en och samma hämnare,
och deras vrede känner ingen nåd,
ty ingen himmel och inget helvete finnes,
endast saknad efter skaparen som är borta,
så de krossar alltinghetens kärna, och allt börjar åter.




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 209 gånger
Publicerad 2008-10-31 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson