Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Femtonde Epilogen

De dansar över fälten den första sommarmorgonen,
den gyllene säden,
den drypande daggen,
och fåglarna som sjunger,
berättar om tider som ska komma,
om tider som gå.
Redan nästa dag
kommer färdesmannen åter,
för att ta sonen till Yggdrasils ände,
urkraftens tempel,
där alla kunskaper finnes
och man lägga sig ned och dö.




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 212 gånger
Publicerad 2008-11-01 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson