Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behovets baksida



kom, bara lite närmare

jag vill titta på dig nära

du är en vacker varelse

vi ler mot varandra

jag känner igen dina drag

har vi mötts förr?



Smekandes viskar jag i ditt öra

snälla ta bort begäret

det är oändligt och pinande

du smeker min kind

tittar på mig och viskar

du måste lösa det själv



jag stänger mina ögon och tårarna rinner

en dag till går, jag vaknar

sömnen räckte inte till mig

du vackra varelse

din närvaro gör mig svag

jag ber dig snälla ta mig bort

kan jag inte få följa med dig?

Jag vet att du inte vill

det du gör mot mig är dåligt

det förtär mig

men jag klarar det inte utan




Fri vers av t_belle
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-01 15:31



Bookmark and Share


  Losnall
Behov, något underbart, men ändå så fångande.

Vackert skrivet!
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

t_belle
t_belle