Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrika

de är dags för mig att skrika

och jag är redo för de

ska skrika så jävla högt jag kan!

högt
högt

så varje person hör mig

hör mina känslor

hör hur jag blöder





....men tänk om inte min röst håller?




Fri vers av tRAsSeL
Läst 452 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-01 20:42



Bookmark and Share


    imnotfinished
underbar text som jag känner igen mig mycket i.
frågan på slutet gjorde hela texten och jag blev väldigt berörd.
2008-11-20

  Leif Furstedt VIP
En klurig eftertänksamhet i slutet, gillar det...
2008-11-08

    ej medlem längre
Diktjaget har kommit till insikt om
att hon har ett behov, av att få
förklara sig, uttrycka sig, berätta,
säga, skrika ut, men så kommer
ändå det mänskliga tvivlet krypande...
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

tRAsSeL
tRAsSeL