Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som när vi läppjar orden

under den sistlidna natten
sökte jag återigen platsen
där du log för första gången

när våra händer möttes

fann vi dofters längtan
ivrigt sökande tungor
omslingrande skuggor

när våra läppar möttes

när våra kroppar möttes
under den innevarande natten
söker våra läppars glänsa längtan
skapar vi omslingrande skuggor

när våra ögon viskar orden





Fri vers av Ronny Berk
Läst 596 gånger och applåderad av 35 personer
Utvald text
Publicerad 2009-02-17 08:57



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
när våra ögon viskar orden


________AH!!!!!!!+++++
2013-11-30

  En strimma av guld
En fin dikt om kärlekens härliga känsla. Blir alldeles varm inom Mig.
2009-05-08

  Måna N. Berger
Varmt grattis till guldstjärnan!
2009-04-14

  Bibbi VIP
Störtskön!
Applåd!
2009-03-08

  Vilsen Annette-hittar vägen
Oj, så underbar text!
Njutningfull från början till slut...
2009-02-19

  Eva Langrath VIP
Ömsint och varm. Tack för god läsning.
Eva
2009-02-18

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Mmmm den var varm och vacker
2009-02-18

  Erik L
Jag fastnade särskilt för den första versen men gillade dikten i sin helhet också. Bra skrivet!
2009-02-17

  Rolfsdotter
Underbara rader,vackert!
2009-02-17

  Ylvavirvla
Otroligt ljuvligt vackert min vän.
2009-02-17

  Måna N. Berger
Den platsen bevarar kärlekens hemlighet. Dit behöver man söka sig ibland, när kärleken hotas av vardagens slitage. Vackert och sinnligt beskrivet!
Men jag håller med vera gade om att ordet "glänsa" inte passar in riktigt i texten.
2009-02-17

  peter markurth
kärlek, valskriven poesi.
2009-02-17

  Berit Robin Lagerholm VIP
En sinnligt vacker kärlekens skål, läppjandes och förmedlar.
Mycket mycket finstämt fin.
2009-02-17

  Ann-christin
Fin text Kram Vännen Anki
2009-02-17

  Elaine.S VIP
All den känsla som finns i en första gång beskriver du så
fint, speciellt gillas "där du log för första gången" för det
är ju det som sågs först, och väckte känslor utan kroppskontakt
Ett starkt språk kan det vara och när det når till ögonen , leendet,
då är det lycka...som vill mer!! När kärleken blivit född...
2009-02-17

  Yvonne Vigstrand
Kärlekens vackra språk...så fint ordat av dig!

Vackert helt enkelt!

Kram/Yvonne
2009-02-17

  Rosen VIP
Denna smakar ljuvligt och tycks, av egen vilja, vara fjättrad i det inre för alltid.
2009-02-17

  Maria Zena Viklund
ljuvlig text bara rubriken gör att jag fångas och sveper med i en förnämlig känsla rakt igenom, tack!
2009-02-17

  kärleks ängel
den är som kärlekens honung! vacker!
2009-02-17

  vera gade VIP
från mig bra en suck! ett ack! ett oh!
(men jag skulle vilja ta bort "glänsa" som onödigt tyngande)
2009-02-17

  Lili Samuelsson VIP
snyggt, sinnligt och sökande
2009-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk